O-RINGEN 2025 JÖNKÖPING  

  • 21 okt 2024
  • Orientering

Passa på att prova på häftig orienteringsupplevelse, 11 mil från Rydaskogen sommaren 2025! 21-26 juli i Jönköping.

O-RINGEN 2025 JÖNKÖPING     
21-26 juli         
https://oringen.se

Passa på att prova på häftig orienteringsupplevelse, 11 mil från Rydaskogen sommaren 2025!

Under O-Ringen Jönköping 2025 finns det tävlingar för alla, från elit som kämpar om slutsegern över fem dagar till de som utmanar sig själva i olika klasser samt barn och vuxna som är nybörjare.

Att tävla i orienteringslöpning över fem dagar/etapper är hörnpelaren och ursprunget för O-Ringen. Det var så det hela började 1965 och det är så de flesta deltar än idag, men idag finns ett brett utbud av alternativ för dig som söker något annat.
Det finns en guide som hjälper dig att välja rätt tävling för dig. Det finns tävlingar över fem och tre dagar. Du kan även välja att springa enstaka dagar. 
Orienteringslöpning (OL)
Mountainbikeorientering (MTBO)
Precisionsorientering (PreO)
Para1

Det första anmälningsstoppet närmar sig. Det är nämligen den 3/11 och fram till och med då har du 20 % rabatt på din anmälan.
10 % rabatt t.o.m 6 april
Ordinarie pris t.o.m 1 juni
Därefter +30 % på anmälningsavgiften

Har du några av Rydaröret (klubbtidningen) kvar sedan tidigare år kan du läsa lite om O-Ringen då några av klubbens orienterare har varit med. Vi brukar vara några stycken som campar tillsammans på O-Ringens camping och åker ut till etapperna samt ordnar långbord på kvällarna och där emellan går vi igenom dagens bana med varandra.  


Gå in på O-Ringens hemsida och ta del av informationen. 

Har du frågor och funderingar maila: ryda.sk.se@telia.com eller 
kontakta Fredrika Eriksson 070 308 08 71.